noun_Email_707352 Breadcrumb arrow noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Tieto Welfare, DevOps

Skellefteå

Regular

Technical and Functional Expertise

08 November 2019 - 30 November 2019

Industry Software

Om oss

Tieto Sweden AB utvecklar och levererar IT-stöd för de svenska välfärdssystemet (skola, socialtjänst osv). Vi är marknadsledande inom denna sektor. Anledningen till framgångarna är bl.a. vår gedigna kunskap om våra kunders verksamhet. Vi vill nu förstärka och utveckla vår verksamhet vidare med hjälp av fler kompetenta medarbetare inom vårt område.

Vårt affärsområde fokuserar på produkter som underlättar arbetet för kommunens anställda och på samma gång ger medborgarna insyn och delaktighet. Med hjälp av våra produkter, e-tjänster, integrationer, mobila lösningar och välfärdsteknikologi kan både användare av våra system och medborgarna på ett enkelt sätt få det stöd som behövs. Vi behöver nu förstärkning av dig som vill anta utmaningen och vill bidra till att göra gott för vårt samhälle.

Vi erbjuder

Fler och fler av våra kunder vill köpa våra produkter som molntjänst. I Skellefteå har vi ett särskilt team som arbetar med att kontinuerligt utveckla vår molnplattform för bättre tillgänglighet, prestanda, säkerhet och korta release-cykler. Till detta team söker vi nu en person som ska jobba i en sk DevOps-roll.

Hos oss kommer du att vara en del av ett agilt team med kompetenta och engagerade kollegor och Ni kommer att tillsammans utveckla och dela ansvaret för den plattform Ni bygger, genom hela dess livscykel.

Du kommer att vara i framkant av ny teknik och utbyta idéer med erfarna kollegor, vilket ger dig goda möjligheter att utvecklas och växa med dina uppgifter.

Du har

Du har utbildning på högskolenivå inom IT, eller praktisk erfarenhet från fältet. Du har gärna arbetat med mjukvaruutveckling och/eller i en roll som IT-pro. I ditt CV ser vi gärna erfarenhet på teknikområden såsom:

  • Programmering (C#, Java el dyl) eller scriptspråk (PowerShell el dyl)
  • Windows Server och/eller Linux
  • SQL Server
  • Active Directory
  • Nagios, Puppet, Grafana

Du är

Du söker en inspirerande arbetsplats där du ansvar för att forma ditt eget och teamets arbete. Där du är en engagerad och genuin lagspelare som älskar att ge hög service till våra kunder. Du är självständig, nyfiken, utåtriktad och trivs med att ständigt lära dig nya saker.

Du sätter ansvar och kvalitet högt och är beredd att dela teamets ansvar för nyutveckling, förbättring och underhåll av våra produkter.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan! Vi bearbetar ansökningarna löpande. Har du frågor om tjänsten, kontakta Thomas Fyrdahl på 070-674 86 51 (thomas.fyrdahl@tieto.com) eller Anders Dybro på 070-300 67 40 (anders.dybro@tieto.com). Vi utför bakgrundskontroll på samtliga slutkandidater.

Tieto avböjer samtal/kontakt från rekryteringsföretag.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn