noun_Email_707352 Breadcrumb arrow noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Stockholm

Regular

Delivery, Project and Product Management

13 August 2019 - 24 August 2019

Industry Software

Vill du arbeta som projektledare hos Nordens största leverantör av IT-tjänster? Vi är idag 15.000 medarbetare i 20 länder men behöver bli fler för att möta våra kunders behov. Har du tidigare erfarenhet av projektledning och är redo för nya utmaningar? Som projektledare hos AbaSec som är en del av Tieto kommer ditt huvudfokus vara att hjälpa våra kunder att lösa sina mest kritiska affärsutmaningar och få konkurrenskraftiga fördelar! Vi erbjuder dig en intressant position med utmärkta utvecklingsmöjligheter.

Som projekledare hos oss ansvarar du för

Som projektledare på AbaSec blir ditt uppdrag att leverera effektiva programvarulösningar anpassade till våra kunders värdepappersprocesser. Du kommer att ansvara för planering, styrning och uppföljning av implementerings- och utvecklingsprojekt samt arbeta med kontinuerliga förbättringar av AbaSecs projektmetodik och processer.

Mer detaljerat ansvarar du för projektplanering, tidplaner och scope samt  även förändringshantering och projektstyrning.

Vi förväntar oss att du har

  • En akademisk examen inom relevant område
  • Minst fem års erfarenhet från hantering av implementationsprojekt
  • Erfarenhet av att ha jobbat i kund-/leverantörsprojekt
  • Tidigare kunskaper från en projektstyrningsmetod
  • Kunskap från standard- och affärssystem
  • Solid teknisk förståelse
  • Flytande på svenska och engelska

Vi ser det som fördel om du har erfarenhet att ha jobbat med finansiella tjänster och har kunskaper i kundspecifika system.

Som en person är du

Du demonstrerar bra ledarskapskvaliteter och gillar att leda både projektteamet och kundens intressenter mot bättre lösningar. Du är flexibel, konsultativ och har förmågan att bygga långsiktiga och professionella relationer med nya och potentiella kunder. Du är processorienterad och har ett strukturerade sätt att arbeta med syfte att leverera inom utsatt tidplan.

Vi erbjuder

Som en av oss på Tieto erbjuder vi dig stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter på i en internationell och starkt växande marknad med en god företagsanda och goda förmåner. På Tieto tror vi att en sund balans mellan arbete och liv kombinerat med en vänlig atmosfär bygger förtroende, vilket i sin tur skapar den frihet och kreativitet som krävs för att trivas och lyckas. Vi är bland annat stolta över att vara det första IT-bolaget i världen som certifierats i Gender Equality baserat på EDGE som är en global standard för jämlikhet på arbetsplatser.

För ytterligare information

Vi hoppas detta låter spännande och ser fram mot din ansökan! Ansökningar hanteras löpande. För ytterligare information kontakta rekryteringsansvarig för denna roll Tommi Vaara, ext.tommi.vaara@tieto.com

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn