noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

600 minutes Executive IT

Diskutera utmaningar och få nya insikter inom affärsförnyelse, IT-transformation och digitala fördelar

11.3.2020 / STOCKHOLM , Sweden
Anmälan och Agenda

OBS! Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendation kring undvikande av spridning av Coranaviruset  (COVID-19) har arrangören Management Events beslutat att flytta fram eventet till hösten 2020. 

 

Ladda upp för ett spännande 600Minutes Executive IT event

Möt våra experter på plats!

I år har TietoEVRY fler experter än någonsin på plats för att dela våra erfarenheter och insikter från ledande organisationer inom den digitala revolutionen. De är alla där för att diskutera dina IT- och affärsutmaningar och ge dig idéer om hur du kan förnya och forma dina digitala fördelar med hjälp av innovativa strategier, nya affärsmodeller, Cloud, AI, Analytics, cybersäkerhet och andra teknologier.

Registrera dig idag - det är kostnadsfritt att delta - och missa inte chansen att boka ett möte med en, eller flera, av våra experter på plats.

Du kommer även få möjlighet att lyssna på ett urval av vitaliserande talare från olika företag samt utbyta erfarenheter med andra visionära ledare.

Nedan hittar du mer information om våra experter som är tillgängliga för dig under eventet. Vi ser fram emot att träffa dig där!  

 

Contact us

Ina Engelbrektson

Senior Strategic Marketing Manager

More events

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn