noun_Email_707352 Breadcrumb arrow noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Test Automation Developer

Espoo, Tampere

Regular

Application and Product Development

03 December 2019 - 14 January 2020

Country Network Finland

Hyppää Tiedon testaustiimiin!

Haluatko tulla mukaan kehittämään kaikkien suomalaisten käyttämiä palveluita? Tieto tekee testausta ja laadunvarmistusta yli 50 asiakkaalle Suomessa ja kysyntä palveluillemme kasvaa jatkuvasti.

Toivotammekin nyt sinut, testiautomaatiokehittäjä, tervetulleeksi tiimiimme joko pääkaupunkiseudulle tai Tampereelle! Rooli räätälöidään sinun näköiseksesi ja ammatillisesti haastavaksi!

Oletko valmis vaikuttamaan?

Työskentelemme monella eri toimialalla – esimerkiksi pankki-, vakuutus- ja metsäalalla, julkishallinnossa, kaupan ja logistiikan alalla, sekä tele- ja media-alalla. Olemme muun muassa digitalisoineet Suomen viisumipalvelun, uudistaneet Trafin sähköistä asiointipalvelua ja luoneet ratkaisun asiakaskeskeiseen sote-digitalisaatioon. Tulevaisuudessa pääset kehittämään kanssamme jopa vielä merkittävämpiä hankkeita. 

Suomessa kollegoinasi työskentelee yli 250 testauksen ammattilaista ja yli 50 testiautomaatioammattilaista. Maailmanlaajuisesti testaajakollegoita on yli 1000 - aina löytyy kaveri sparrailemaan parhaista käytännöistä. Pääset myös kartuttamaan kokemusta vaihtamatta organisaatiota, vaikka sinulta löytyisi jo kilometrejä testiautomaation parissa. 

Työssäsi pääset mm. seuraavantyyppisiin tehtäviin:

·  Asiakastarpeiden ja testiautomaatioratkaisujen analysointi

·  Proof-of-Concept-testiautomaatiohankkeiden suunnittelu, esittely ja rakentaminen

·  Testiautomaatioratkaisujen rakentaminen, ylläpito ja käyttö asiakasprojekteissa

·  Sisäinen ja ulkoinen mentorointi, koulutuksien järjestäminen

·  Jatkuva analyysi ja arviointi testiautomaation uusista työkaluista, toimintatavoista ja innovaatioista

Jotta menestyt roolissasi, toivomme sinulta:

·  Kokemusta monipuolisista testiautomaatioratkaisujen neuvonta- ja suunnittelutehtävistä, mieluiten useilla työkaluilla (esim. Robot Framework, UFT) ja testaustasoilla

·  Kokemusta ketterän ohjelmistokehityksen ja DevOpsin käytännöistä

·  Kykyä työskennellä sekä suomeksi että englanniksi

Loistavaa, jos sinulla on lisäksi käytännön kokemusta mm. seuraavista: 

  • CI-työkalut, Robot Framework, kontitus, pilviteknologiat, tietokannat, koodaaminen (Java, Python, SQL) ja tutkiva testaus.

Koska työskentelet toimeksiannoissa asiakkaan kanssa, uskomme, että olet sosiaalinen ja omaat erinomaiset kommunikaatiotaidot. Osaat yksinkertaistaa tekniset ratkaisut asiakkaalle, etkä pelkää tarvittaessa haastaa näkemyksiä. Haluat työskennellä reippaasti etenevissä ja toisinaan nopeastikin muuttuvissa projekteissa. Uskomme avoimuuteen, monimuotoisuuteen ja itsenäiseen ajatteluun, sekä yhdessä tekemiseen - toivottavasti sinäkin!

Buzz-words: Testiautomaatio, DevOps, Docker, Kubernetes, OpenShift, Robot Framework, AWS, Azure, OWASP, Python, Java, tutkiva testaus

“Meillä on käytössämme erinomaiset työkalut. Työskentelytyyliltämme meitä yhdistää tietty ennakkoluulottomuus ja tiimikaverin tukeminen! Hauskaa ja todella osaavaa porukkaa työkavereina.” Ilpo Paju, DevOps Lead, Vuoden testaaja 2018.

Innostuitko?

Kuulemme mielellämme sinusta! Lähetä yhteystietosi oheisen linkin kautta niin otamme yhteyttä! Lisätietoja roolista antaa Marko Rytkönen 050 5066 405/ marko.rytkonen@tieto.com sekä Marko Nieminen/ 040 593 5520 tai Sofia Pohls 040 583 7608/ ext.sofia.pohls@tieto.com.

Lue lisää Vuoden testaajasta Ilpo Pajusta: https://www.tieto.com/en/blog/2019/07/life-as-a-test-engineer-at-tieto/.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn