noun_Email_707352 Breadcrumb arrow noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Full-stack Developer

Växjö, Jönköping

Regular

Application and Product Development

04 November 2019 - 01 December 2019

Country Network Sweden

Visionär utvecklare till Tieto Wood & Fibre.

Tietos kontor i Växjö är inne i ett expansivt skede och vi vill fortsätta bygga vårt team med nya lagspelare. För oss är det viktigt att hitta personer som vill utvecklas tillsammans med Tieto och våra kunder.  

Vi ser en framtid där data är den viktigaste drivkraften för att skapa ökat välstånd för samhället, företag och individer. När digitaliseringen tar fart, blir personliga tjänster det nya normala och en viktig framgångsfaktor. Efterfrågan på datadrivna innovationer och tjänster ökar. Tieto har en nyckelroll i denna förändring och kommer tillvarata de stora möjligheterna som finns i en datastyrd värld. Vår målsättning är att bli förstahandsvalet i kundernas förändringsprocess och företagsförnyelse. 

Din nya roll  

Tieto Wood & Fibre är verksamma i hela Norden och våra kunder finns framförallt inom Skogsindustrin, en industri som präglas av innovation, dynamik och förändring.  

Som utvecklare blir du en del i ett av våra utvecklingsteam, som arbetar i nära samarbete med kunden och är ansvariga för att förvalta och vidareutveckla system som stödjer kundens affärsprocesser. Våra kunder arbetar med molnbaserade lösningar, modern teknik, har ett agilt arbetssätt som ofta har inslag av Continuous Delivery och DevOps. De har påbörjat en spännande resa och du kommer delta i att implementera deras moln- och hybridstrategier. 

Dina viktiga uppgifter kommer att vara att;  

  • Arbeta med olika utvecklingsuppdrag, kodning i både front- och back-end avseende ett eller några system. 
  • Delta i arbetet med förändringar och modernisering av dessa system. 
  • Arbete i nyutvecklingsprojekt, både hitta lösningar för helt nya krav och att ersätta befintliga system med nya. 
  • Analysera och föreslå förändringar för att framtidssäkra system som Tieto förvaltar hos kund.  

  

Vem är du? 
Vi tror att du har flerårig erfarenhet av utvecklingsarbete och är intresserad av ny teknik. Du drivs av att förenkla och effektivisera kundernas vardag och har ett stort affärsmannaskap. Vårt arbete präglas av långsiktighet och utöver problemlösning, behöver ditt arbete också präglas av hög kvalité och fokus på hela produktlivscykeln. 
 

Flertalet av våra kunder arbetar inom Microsofts teknologier och en erfarenhet av att utveckla i .NET och förvalta mjukvara inom Microsoft Azure är därför ett krav. 

Då engelska är vårt koncernspråk är det viktigt att du behärskar engelska både i tal och skrift. 
 

Vi erbjuder dig  

Vi erbjuder dig en roll på ett internationellt IT-företag vars fundament bottnar i ett nordiskt affärsmannaskap, vår Open Source Culture. Inom Tieto får du möjlighet att arbeta med utvecklande arbetsuppgifter och i utmanande projekt, där du genom modern teknik skapar möjligheter för våra kunder att utveckla sina affärer. Som anställd på Tieto har du alla möjligheter att utvecklas och gå vidare i karriären på det sätt som passar just dig.  

Intresserad?  

Vi ser fram emot att höra från dig! För ytterligare information kontakta Andreas Nivard på andreas.nivard@tieto.com eller Lisa Bylin på lisa.bylin@tieto.com. 

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn