noun_Email_707352 Breadcrumb arrow noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

SW Architect till Tieto Wood & Fibre

Jönköping, Växjö

Regular

Application and Product Development

22 August 2019 - 29 September 2019

Country Network Sweden

I rollen som mjukvaruarkitekt driver och utvecklar du utvecklingsprocesser, tekniska visioner och lösningar hos Tieto Wood & Fibres kunder samt internt inom Tieto. Våra kunder har påbörjat en spännande resa och din uppgift är att stötta dem i utformningen av deras moln- och hybridstrategier. Framförallt finns våra kunder inom Skogsindustrin, en industri som präglas av innovation, dynamik och förändring.

Tieto har en betydande roll i denna process, dels genom konsultuppdrag hos våra kunder, dels genom utveckling av egna produkter och lösningar. Flera av våra kunder arbetar i en agil miljö och närmare sig ett arbetssätt inspirerat av Continuous Delivery och DevOps.

Vem vi tror du är


Vi tror att du har flerårig erfarenhet av utvecklingsarbete och är intresserad av ny teknik. Du drivs att förenkla och effektivisera kundernas vardag och har ett stort affärsmannaskap. Vårt arbete präglas av långsiktighet och utöver problemlösning, behöver ditt arbete också präglas av hög kvalité och fokus på hela produktlivscykeln.

Flertalet av våra kunder arbetar inom Microsofts teknologier och en erfarenhet av att utveckla och förvalta mjukvara inom Microsoft Azure är ett krav.

Ett intresse för skogsindustrin och bioekonomi är ett plus, men inte en nödvändighet. Däremot är det viktigt att du har en förståelse för konsultbranschen och en förmåga att marknadsföra dig själv i de kunduppdrag du kommer arbeta.

För att lyckas hos oss

Du kommer att vara anställd på anställd på Tietos Jönköpingskontor. Som arkitekt är du nyckelspelare i något eller några av våra befintliga kunduppdrag.

Dina uppgifter som konsult kommer vara att:

  • Vara en nyckelspelare något av våra utvecklingsteam hos aktuell kund
  • Analysera och föreslå förändringar för att framtidssäkra de system som Tieto förvaltar
  • Delta i formuleringen av mer hybrid- och molnstrategier hos kunden
  • Analysera och föreslå förändringar för att framtidssäkra system som Tieto förvaltar hos kund
  • Till viss del delta i det löpande utvecklingsarbetet avseende de system som Tieto är ansvarig för samt delta vid etablering av nya kunduppdrag, genom att bistå med teknisk kompetens samt delta i införsäljnings­processen

Tieto Wood & Fibre är verksamma i hela norden och sannolikt kommer du delta i samarbetsprojekt med våra övriga kontor i Sverige och Finland. Din huvudarbetsort kommer vara Jönköping, men det kan förekomma resor i en begränsad omfattning. Du kommer arbeta tillsammans med Tietos förvaltnings-/projektledare och rapportera till konsultchefen för kontoret Växjö och Jönköping. Då engelska är vårt koncernspråk är det viktigt att du behärskar engelska både i tal och skrift.

Är det här du? Ansök nu.

Dina ansökningshandlingar bör innehålla ditt CV, ett personligt brev och/eller gärna en länk till din LinkedIn profil. Rekryteringsprocessen fortsätter löpande. För ytterligare information kontakta Andreas Nivard på andreas.nivard@tieto.com

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn