noun_Email_707352 Breadcrumb arrow noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Integration Developer in Microsoft BizTalk

Jönköping, Växjö

Regular

Application and Product Development

08 July 2019 - 29 August 2019

Country Network Sweden

Tietos Jönköping- och Växsjökontor är inne i ett expansivt skede och vi vill fortsätta bygga vårt team med nya lagspelare. För oss är det viktigt att hitta personer som vill utvecklas tillsammans med Tieto och våra kunder.   
 

Vi ser en framtid där data är den viktigaste drivkraften för att skapa ökat välstånd för samhället, företag och individer. När digitaliseringen tar fart, blir personliga tjänster det nya normala och en viktig framgångsfaktor. Efterfrågan på datadrivna innovationer och tjänster ökar. Tieto har en nyckelroll i denna förändring och kommer tillvarata de stora möjligheterna som finns i en datastyrd värld. Vår målsättning är att bli förstahandsvalet i kundernas förändringsprocess och företagsförnyelse.  
 

Tieto Wood & Fibre är verksamma i hela Norden och våra kunder finns framförallt inom Skogsindustrin, en industri som präglas av innovation, dynamik och förändring.  Vi hjälper idag våra kunder med allt från utformning av integrationsstrategier och informationsmodeller till realisering av specifika flöden. Vi har lång erfarenhet av Microsoft BizTalk, men arbetar även med andra integrationsplattformar.  

 
Din nya roll 
 I våra uppdrag jobbar vi nära kunden och vill med vår kunskap och erfarenhet vara med och utveckla deras verksamhet med hjälp av IT. Det betyder att vi behöver ligga i framkant i förståelsen för vad ny teknik möjliggör och tillsammans med våra verksamhetskonsulter uttrycka det i fördelar för våra kunder. 
 
Som integrationskonsult kommer du att bli spindeln i nätet hos våra kunder när det gäller att integrera interna system och att realisera kopplingar till kunder, leverantörer och logistikpartners. Du kommer att arbeta tillsammans med erfarna och duktiga kollegor i intressanta projekt hos våra olika kunder. Hos oss blir du en viktig kugge på den ort du finns, men också i samarbete med kollegor på andra orter då vi alltid samarbetar och planerar utifrån de kundåtaganden vi har. 
 
Din profil 
 Vi tror att du; 

  • har ett stort intresse av att skapa smarta integrationslösningar 

  • har erfarenhet systemintegration och gärna av integrationer baserade på BizTalk 

  • erfarenhet och intresse av hybrida integrationslösningar gärna med fokus på Azure 

  • vill utveckla dina färdigheter tillsammans med nya kollegor 

Du har en passion och ett engagemang för teknik och kreativa lösningar i kombination med ansvarstagande och en professionell inställning. Du är en lagspelare med social kompetens som trivs med att bygga relationer med våra kunder såväl som inom Tieto. Du är nyfiken och har ett tydligt driv i ditt arbetssätt och en förmåga att snabbt ta in ny information och föreslå idéer baserat på detta. Du är en ödmjuk person som inte har några problem med att dela med dig av kunskap till dina kollegor. 
 
Vi erbjuder dig 
Vi erbjuder dig en roll på ett internationellt IT-företag vars fundament bottnar i ett nordiskt affärsmannaskap, vår Open Source Culture. Inom Tieto får du möjlighet att arbeta med utvecklande arbetsuppgifter och i utmanande projekt, där du genom modern teknik skapar möjligheter för våra kunder att utveckla sina affärer. Som anställd på Tieto har du alla möjligheter att utvecklas och gå vidare i karriären på det sätt som passar just dig.   

 
Intresserad? Vi ser fram emot att höra av dig! Skicka oss din ansökan via www.tieto.com/careers så snart som möjligt. För ytterligare information kontakta Andreas Nivard på andreas.nivard@tieto.com
eller Lisa Bylin på lisa.bylin@tieto.com.

Vi utför bakgrundskontroller på samtliga slutkandidater. 

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn