noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet Play

Förbättra användarupplevelsen på er sajt

Snabbare laddningstider på sajten ökar användarupplevelsen och får fler att komma tillbaka.

Gör dig redo!

Vi lever i en tid där allting förväntas kunna genomföras här och nu. Detta faktum förändrar människors förväntningar på hur lång tid det ska ta för en tjänst att möta deras behov där snabbhet och prestanda är en viktig del.

Genom att använda Tieto Web Performance kan vi garantera att din webbsida klarar anstormningen av trafik utan att prestandan går ned. Vi kan till och med upptäcka och blockera DDoS-attacker långt innan de når dina servrar så att du aldrig ens märker av dem.

Låter det komplicerat? Det är det, men inte för dig. Våra experter tar hand om det tekniska och behöver bara en enda timme av din tid för att installera tjänsten som en proxy framför dina webbservrar. Väl installerat är sajten helt säker under alla typer av belastningar.

Just nu bjuder vi på 1 månad gratis där 1TB trafik ingår- kontakta oss och säkra din försäljning!

→ Kontakta oss!

0,1 sekund i ökad hastighet = 1% i ökad omsättning

Hur snabb är din webbsida?

För att veta hur bra just er webbsida preseterar kan vi genomföra ett enkelt test. Resultatet ni får visar laddningstiden, en analys av själva sidan samt flaskhalsarna på sidan. Detta är kostnadsfritt och det enda du behöver göra är att kontakta oss och skicka länk till den eller dem webbsidorna du vill att vi testar.

→ Kontakta oss!

Man in underground looking through window

Tieto Web Performance

Man working in front of a computer

Vi erbjuder Tieto Web Performance i samarbete med Telia, en Content Delivery Network lösning (CDN) för alla hemsidor och appar. Tietos Web Performance lösning är en användarvänlig molnlösning som ger snabbhet, skalbarhet och säkerhet. En snabbare sida med bättre användarvänlighet som också resulterar i högre rankning av sökmotorer. Lösningen hindrar din webbsida från att misslyckas under tung belastning.

Vi tillhandahåller en portal och APIer som ger dig möjligheten att i realtid ha kontroll över din webbplats. Du kan också konfigurera och anpassa webbplatsen så att den blir mer flexibel och möter behoven. Vi tillhandahåller också 24/7 övervakning och problemlösning.

Läs mer →

Mät effekten av laddningstiden

Vi kan mäta hur laddningstiden påverkar dina kunder

black-friday-med-telia-och-tieto_4.png

Mobila sidor som är 1 sekund snabbare ökar konverteringar upp till 27%.

black-friday-med-telia-och-tieto_5.png

En 2 sekunders fördröjning under en transaktion innebär att upp till 87% av kunderna lämnar varukorgen.

black-friday-med-telia-och-tieto_6.png

Efter att besviket ha genomlevt en dålig användarupplevelse går 33% av kunderna till en konkurrent nästa gång.

Tieto Web Defender

Vi erbjuder också Tieto Web Defender, en molnsäkerhetsservice som säkrar din webbsida, dina appar och APIer från attacker.

Lösningen är byggd på vår globalt distribuerade CDN så att besökare på din webbplats skyddas utifrån var de befinner sig. Detta säkerställer att skadlig trafik mildras och når aldrig din infrastruktur.

Som molntjänst finns det ingen infrastruktur att installera och du betalar månadsvis för tjänsten om du använder den. Våra kunder behöver inte vara oroade över hur mycket hårdvarukapacitet, nätverkskretsbandbredd eller CPU-resurser som krävs eftersom lösningen skyddar mot attacker som vi ser blir större, frekventare och mer sofistikerade. Vi kan mildra de största DDoS-attackerna i världen med vår globala kapacitet som är tillgänglig över 100 globala närvaropunkter.

Läs mer →

Tieto Web Defender solution paper cover

Kundcase

Ahlsell

Team meeting with hands over a desk

Snabbare laddningstider och bättre användarupplevelse för Ahlsells e-handel

Läs mer →

Kjell & Co

A woman in a store stocking up shelves

En bättre köpupplevelse för kunden och en ökad lönsamhet för Kjell & Co

Läs mer →

Kontakta oss

Vill du veta hur din sajt mår, kontakta oss!

fredrik-sjoberg.png

Fredrik Sjöberg

Lead business developer & sales
Fredrik.sjoberg@tieto.com
0733171350

Empower people and businesses

TietoEVRY creates digital advantage for businesses and society. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Our Nordic values and heritage steer our success.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn