Java Software Developer / Architect

Location:
Helsinki, Jyväskylä, Espoo, Tampere
Job Area:
Application and Product Development
Organization:
Technology Services and Modernization
Form of employment:
Regular
Application period:
09 August 2018
-
11 September 2018

Suomen viisumipalvelu, Trafin sähköinen asiointi ja sote-digitalisaatio? Tässä muutama esimerkki Tiedon projekteista, jotka koskettavat kaikkia suomalaisia. Tieto on vahvasti mukana rakentamassa tulevaisuuden ja tämän päivän digitaalisia palveluita ja sähköistä asiointia, jotka ulottuvat kaikille elämän osa-alueille.

Toivotamme tervetulleeksi sinut osaksi tiimiämme, joka on keskittynyt julkisen sektorin ratkaisuihin. Kädenjälkesi näkyy useissa merkittävimmissä valtakunnallisissa hankkeissa. Töitä tehdään ketterissä tiimeissä ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa projekteihisi, rooliisi, sekä vastuualueisiisi. Kaiken toimintamme lähtökohtana on avoimuus - open-source-kulttuuri -, itsenäinen ajattelu sekä yhdessä tekeminen. Lisäksi, näkemyksellisyys ja halu jakaa tietoa ja oppia vievät meitä tiiminä ja yrityksenä eteenpäin.

Tiedolla on käynnissä satoja ohjelmistokehitysprojekteja, joista valitset ammatillista kehitystäsi ja kiinnostustasi parhaiten vastaavat projektit. Learning as a lifestyle onkin yksi arvoistamme ja tämä näkyy mm. laajoina mahdollisuuksina kehittyä haluamaasi suuntaan, esimerkiksi arkkitehdiksi.

Muutama buzzword käyttämästämme stackista: Java, Spring, SQL Server, SOAP, REST, Javascript (Angular tai React.JS), HTML5 ja CSS3.

Miksi Tieto?

  • Kehittämämme digiratkaisut palvelevat miljoonia suomalaisia, joten ammatillista haastetta varmasti riittää
  • Asiantuntevat ja mukavat työkaverit
  • Laajat etätyömahdollisuudet
  • Mahdollisuus työskennellä pitkäkestoisissa ja vakaissa projekteissa sekä vaikuttaa omaan työnkuvaan
  • Iso organisaatiomme mahdollistaa hyvät etenemis- ja kehittymismahdollisuudet
  • Kilpailukykyinen palkkaus ja hyvä tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä
  • Pieniä arjen helpotuksia ja piristyksiä, kuten ilmainen pysäköinti ja autonpesupalvelu, erilaiset harrastekerhot

Mitä mahdolliset tulevat kollegasi Tiedosta sanovat?

“Eniten arvostan vapautta työssäni. Minulla on tunne, että projekteilla on selkeät raamit ja suuntaviivat, mutta niiden rajoissa työni on omissa käsissäni ja pystyn vaikuttamaan omaan rooliini projektien sisällä. Lisäksi, etätyömahdollisuudet ovat tosi hyvät. Fiksua tekemistä!” -Sami

“Tieto on ensimmäinen tuttavuus isoon firmaan ohjelmointialalla; Tieto on ymmärtänyt, että olemme inhimillisiä olentoja ja kaikkien omia vahvuuksia ja heikkouksia tuetaan yrityksen tasolta. Täällä on inhimillinen ote tekemiseen ja vaikka on ison firman edut, saa työskennellä pienessä tiimissä. Asiat on järjestetty niin, että työhön saa keskittyä, meininki on reilu ja saa työskennellä kivassa ja asiantuntevassa porukassa.” -Niko

Lisätietoja projekteista antavat:
 

Lue lisää Tiedosta työnantajana: https://campaigns.tieto.com/developer. Odottelemme jo innolla, että kuulemme sinusta!

About Tieto

At Tieto we are a team of professionals spread across many countries who are working on the frontline of a wide range of industries. We inspire, we engage and we deliver. We have global capabilities and a strong presence where our clients need it – in the Nordics or via local delivery centres across the globe.

Are you looking for a career with a company that both challenges and cares? Welcome to Tieto. We are committed to developing enterprises and society through information technology. We believe in openness, independent thinking, and in giving our people the freedom to be their exceptional selves. We are the largest Nordic IT services company providing full lifecycle services for both private and public sectors. Our work puts us at the frontline of a wide range of industries.

We offer you the chance to make a difference and be part of the forefront of emerging businesses and technology, exchanging ideas with the best professionals. You will cooperate with colleagues in an international and evolving working environment, and increase your knowledge in a variety of areas.

We offer you a challenging position with great opportunities for professional growth. With us you will have the opportunity to directly influence your career development. If you have a good idea, people will listen to you. We believe that trust fosters freedom and creativity. Our culture is built on transparency and active sharing – a truly open environment.

Interested? We look forward to receiving your application and the opportunity to discuss with you!